Рукавички для фітнесу MAD MAX Classic MFG 248, Black L

Рукавички MAD MAX CLASSIC призначені для силових тренувань та фітнесу як жінок, так і чоловіків усіх рівнів продуктивності. Рукавичка виготов

На складі: В наявності на складі
508₴
Без податку
шт.

Повний опис

Рукавички MAD MAX CLASSIC призначені для силових тренувань та фітнесу як жінок, так і чоловіків усіх рівнів продуктивності. Рукавичка виготовлена ​​з першокласної шкіри, яка перфорована на верхній частині пальців завдяки найкращій вентиляції та відтоку поту. Щоб запобігти фарбуванню рук під час тренувань, шкіра має спеціальну ламінацію, яка усуває абсолютно цей неприємний атрибут шкіри чорного кольору.

З боку долоні використовують подвійний шар шкіри, наповнений спеціальними прокладками. Обидва шари зшиті анатомічно для точної обробки та збереження максимальної міцності та довговічності.

На тильній стороні пензля використовується дуже міцна та довговічна 3-смугова лайкра. Крім того, 4-смугова лайкра між пальцями використовується, щоб забезпечити тривалу довговічність цього особливо напруженого місця. Липучка завершує еластичний пояс навколо зап'ястя.

Материал Кожа, Полиэстер
Пол Женский, Мужской
Производитель MAD MAX
Размер L
Страна производителя Пакистан
Тип Перчатки

Схожі товари